Màster Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, i per això es planteja com a màster professionalitzador. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, i alhora hauran de saber dinamitzar la part més innovadora de l’empresa en un entorn fortament competitiu.
Descarregar PdfVegeu el Web complert del Màster Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària .
Un 20% del que gasten els espanyols es destina a l’alimentació. Els canvis en les estructures familiars es presenten com un factor important que cal tindre en compte. Tots els experts apunten a la recerca i el desenvolupament com el repte del sector per aconseguir que les empreses puguin adaptar els seus productes a les demandes vitals dels consumidors. L’obsessió per la seguretat és un dels trets característics de la indústria de l’alimentació. La creativitat ha d’estar supeditada a la qualitat, a la seguretat i a la comoditat. L’augment del nivell de vida va lligat a una major capacitat de despesa en productes bàsics, però amb més valor afegit i millors presentacions, vida útil, sabor, etc., qualitats que s’assoleixen a través d’una gestió, una innovació i un desenvolupament tecnològic correctes.
La indústria alimentària mira cap a l’increment de la qualitat dels seus productes, la millora de la confiança dels consumidors, la promoció de la modernització, el seu desenvolupament tecnològic i la seua adequació mediambiental.