Projecte Agenda 2030 - Objectius de Desenvolupament Sostenible

Benvingudes a l'espai del Projecte Agenda 2030-ODS, espai amb la voluntat d’unir esforços i la responsabilitat de fer xarxa per treballar en comú els 17 ODS continguts en l'Agenda 2030. És una eina per abordar els grans reptes que té plantejats la humanitat, i en particular l'emergència climàtica, i avançar en la transformació cap a una societat més igualitària, justa, democràtica i respectuosa amb els drets humans i el medi ambient.

El 25 de setembre del 2015 va tenir lloc la Cimera de Desenvolupament Sostenible en la qual els 193 estats membres de l’Organització de Nacions Unides (ONU) van arribar a un consens respecte del document final d’una nova agenda de desenvolupament sostenible titulat "Transformar el nostre món: l’Agenda de 2030 per al Desenvolupament Sostenible". Aquesta agenda, que conté 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i 169 metes, servirà com a pla d’acció perquè la comunitat internacional i els governs promoguin la prosperitat i el benestar comú en els propers 15 anys

Prement sobre els diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible trobareu més informació de les accions que la UdL realitza en cadascun dels diferents àmbits.

 

Notícies rellevants