#EPSersTechGirls

Activitat per revindicar la visibilita de les dones en la ciència

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Jardí interior del campus de cappont
Adreça:

Carrer Jaume II, núm. 69

Organitza:
Escola Politècica de la Universitat de Lleida
Inici:
 | 

EPSers Tech Girls, trobada d'alumnat i professorat per donar visibilitat a les dones en el camp de la tecnologia, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

La presència de noies i dones en l'àmbit tecnològic és escassa i des de moltes institucions, i en particular des de l'EPS, fa anys que fem accions per intentar revertir aquesta tendència. La tecnologia no es pot permetre prescindir del talent femení!

Un dels aspectes que dificulten que les noies es plantegin el seu futur en aquest camp, és precisament la manca de referents femenins.

Per aquest motiu, en el marc de la celebració del pròxim 8 de març, l'Escola Politècnica de la UdL proposa fer una acció que ajudi a donar visibilitat a les noies i les dones que estudiem i  treballem i a l'EPS.

Aquesta acció consistirà en:
  • El dimarts dia 8 de març a les 10:30h s'aturaran les classes de l'EPS. Es reprendran a les 11:10h.
  • Totes les noies i dones de l'Escola (alumnes, PAS i PDI) es troaran a la zona que hi ha entre l'edifici de l'EPS i l'difici  Polivalent 1.
  • Es farà una fotografia que es difondrà per xarxes socials i nostra web, amb el hashtag  #EPSersTechGirls
  • L'EPS convida a penjar-ho també a la resta de perfils de xarxes socials!
Es demana a tot el professorat que faci classe en aquell moment, que animi a les seves alumnes a participar en aquesta acció, i que els seus alumnes les acompanyin.

També es convida als companys nois i homes que assiteixin, facin fotos, les pengin a les seves xarxes socials i ens unim tots plegats en un aplaudiment final.
 
Es demana a qui estigui interessat que ompli aquest formulari.
 

Agenda