Mediateca

Videoconferència: L'ecofeminisme ens pot salvar la vida?

Videoconferència amb la Yayo Herrero, antropòloga, educadora social i enginyera agrícola, organitzada per Desenvolupament i Cooperació de la UdL.

Diàleg feminista sobre la salut de les dones

Amb Carme Valls Llobet, metgessa i especialista en perspectiva de gènere en Ciències de la Salut i Rosa M. Soler Tatché, professora de la UdL i directora de l’Escola de Doctorat.

Aules contra la Pobresa 2019

Amb conferències d'Arcadi Oliveres, Carolina Martínez, Sixte Garganté, Daniel Raventós, Cristina Fallarás, Yayo Herrero i Louredes Bellería.

Calentamiento global: una crisis existencial para la humanidad

Conferència del Jorge Riechmann, professor de filosofia moral de la Universitat Autònoma de Madrid, dins la Jornada Agenda 2030. Una dècada per actuar

L'Agenda 2030 a la Universitat de Lleida

Resum de les accions i iniciatives de la Universitat de Lleida, a través de les seves unitats, coordinacions i vicerectorats, en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Lectura de poemes. Jornada Agenda 2030: una dècada per actuar

Lectura de poemes per Rosa Fabregat, Núria Mina, Carles M. Sanuy, Akior Santos i Jorge Riechmann, amb presentació a càrrec de Julian Acebrón

Jornades Visions d'un Món Desigual 2019

Presentació de les jornades d'enguany sota el lema: Pau, justícia i institucions sòlides, amb Jordi Armadans, David Bondia, Gemma Pinyol i Anna Ayuso.