Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones - Comissió de Dones i Ciència

El Centre Dolors Piera participa de la Comissió de Dones i Ciència del Consell Universitari de Catalunya

Descarregar Pdf

Per a més informació de la Comissió de Dones i Ciència del COnsell Universitari de Catalunya visiteu: http://www.cdp.udl.cat/home/index.php/es/politicas-de-igualdad/plan-de-igualdad/politicas-en-red/ruigeu-2

El Centre Dolors Piera desenvolupa activitats amb xarxa amb altres institucions universitàries per integrar la perspectiva de gènere i d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones en tots els àmbits del món universitari. En aquest sentit, és membre de la Comissió de Dones i Ciència per al Desenvolupament de polítiques enfocades als drets de les dones en el camp de l'educació universitària i recerca del Consell Interuniversitari de Catalunya. 

La Xarxa d'Unitats per la Igualtat de Gènere i l'Excel·lència Universitària (RUIGEU) reuneix totes les unitats, oficines, observatoris, comissions i secretariats d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones de les universitats públiques catalanes, igual que persones des d'una perspectiva privada. Durant la III Trobada d'Oficines i Unitats d'Igualtat de les universitats espanyoles, portat a terme el 21 de novembre a la Universitat de Lleida, es van prendre les primeres passes per a crear una xarxa d'Unitats d'Igualtat de les universitats espanyoles anomenada 'Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l'Excel·lència Universitària' (RUIGEU), xarxa a la qual ja s'han inscrit vint universitats. 

Des de la incipient creació de la dita xarxa, el Centre per la Igualtat d'Oportunitats i la Promoció de les Dones Dolors Piera ha estat la responsable de coordinar i dirigir la xarxa. 

 

 

Per a més informació sobre el treball en xarxa del Centre Dolors Piera, veure: http://www.cdp.udl.cat/home/index.php/ca/politiques-d-igualtat/politiques-en-xarxa

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 44 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 195 recursos