Concurs Idea-UdL-ODS. Idees de negoci innovadores per a l'assoliment dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS)

L’objectiu del concurs és detectar idees de negoci per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats/des o personal investigador en formació, amb la finalitat de fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continguts en l’Agenda 2030.

Descarregar Pdf

Vegeu aquí el web del premi UdL- ODS

El Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat,  el Vicerectorat de Transferència i Foment de la Innovació, la Càtedra Santander d’Emprenedoria UniversitàriaGLOBALleida i el Consell Social de la UdL, convoquen el Concurs Idea-UdL-ODS d’idees de negoci innovadores per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

OBJECTIU

L’objectiu del concurs és detectar idees de negoci per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats/des o personal investigador en formació, amb la finalitat de fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continguts en l’Agenda 2030.

A QUI VA DIRIGIT

El concurs es dirigeix a estudiants universitaris, persones graduades, i personal investigador en formació, de fins a 35 anys.

PREMIS

Les persones participants i equips de les idees seleccionades en la primera fase del concurs obtindran formació per elaborar el seu Estudi de viabilitat.

En la segona fase del concurs, s’atorgaran fins a dos premis:

  • Primer premi de DOS MIL EUROS
  • Segon premi de MIL EUROS

PRIMERA FASE

Publicació de les idees seleccionades que passen a la següent fase del Concurs Idea-UdL-ODS d'idees de negoci innovadores per a l’assoliment dels ODS (actiu a la Seu Electrònica fins al 06/03/2020)

BASES DEL CONCURS

Díptic informatiu del Concurs Idea-UdL-ODS
Bases del Concurs Idea-UdL-ODS

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu: infocatempren@udl.cat.

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos