Grau Educació Social

L'educador/a social es defineix com un agent de canvi social i dinamitzador de grups a través d'estratègies educatives que ajuda a la ciutadania a comprendre i participar de manera plena i en igualtat d'oportunitats en el seu entorn social, polític, econòmic i cultural.

Descarregar Pdf

Vegeu el Web complert del Grau Educació Social.

Pitgeu aquí per veure les Guies Docents dels anys anteriors

L'educador social es defineix com un agent de canvi social, dinamitzador de grups socials a través d'estratègies educatives que ajuda la ciutadania a comprendre i participar en el seu entorn social, polític, econòmic i cultural i a integrar-s'hi adequadament.

L'educador social desenvolupa la seua tasca professional en contextos molt diferents donant resposta tant a les demandes d'accés a la cultura i al benestar com a les de participació en la vida social d'amplis col·lectius de població.

La seva feina té dos vessants molt marcades: d'una banda, la formativa i l'assistencial i, de l'altra, la d'atenció a les persones.

Els educadors socials s'ocupen dels camps de l'educació que no tenen una regulació concreta, en àmbits d'intervenció educativa amb persones marginades, amb problemes socials o d'adaptació al seu entorn.

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 44 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 195 recursos