Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives

Si vols ser un professional capacitat per desenvolupar-te en totes aquelles àrees que exigeixen aplicar un desenvolupament tecnològic amb un enfocament de disseny, creatiu o artístic, aquest és el teu grau.

Descarregar Pdf

 

El Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives, de 180 ECTS (3 anys acadèmics), habilita als futurs titulats amb una formació més transversal d'acord amb els perfils de les professions del futur, menys tancades o focalitzades i cobrint un espectre més ampli que les professions més tradicionals. En principi cobriran la demanda propera al desenvolupament de tecnologia amb l'enfocament que combina tant l'àmbit artístic, més proper a l'estat emocional tan important en totes les activitats humanes, com l'àmbit del desenvolupament de programari, sense el qual la tecnologia no serà capaç de resoldre la tasques que les persones desitgem realitzar. Per tant, l'àmbit de treball dels titulats d'aquesta titulació gaudeix d'una demanda que actualment sembla que no pot fer altra cosa sinó créixer.

La formació que atorgarà el nou Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives en matèria de tecnologies emergents i Art és una aposta estratègica de màxima prioritat, per oferir nous continguts que satisfacin la demanda de les dècades que vénen.

Així mateix, la previsió d'inserció laboral per als titulats en el grau és molt elevada perquè a banda d'oferir una sòlida formació tecnològica s'ofereix l'afegit de la formació artística.

Aprofita aquesta oportunitat i sigues el primer a cursar aquest grau pioner!

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 50 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 199 recursos