Grau en Enginyeria Sostenible

El desenvolupament de les economies emergents i l'augment de la població plantegen un gran repte. És necessari que aquest desenvolupament econòmic sigui energèticament sostenible.

Descarregar Pdf

Veure aquí el pla d'estudis del grau

El grau de l’enginyeria de l’energia i la sostenibilitat respon a la necessitat de formar els professionals que hauran d’aportar solucions a les necessitats energètiques del futur. El grau és una nova titulació que ofereix la EPS (Escola Politècnica SUperior) des del curs 2017-18. Aquesta titulació pretén formar professionals en l’àmbit de les energies, en concret, en energies renovables, eficiència energètica i sostenibilitat, amb l’objectiu que aquests disposin d’un coneixement integral de tot el sector energètic i que a la vegada siguin capaços de trobar les solucions òptimes aplicant criteris de sostenibilitat. El Grau contempla mencions en tres especialitats, mitigació ambiental, instal·lacions energètiques i construcció sostenible. 

La formació que atorgarà el nou Grau en Enginyeria de l'Energia i Sostenibilitat (GEES) en matèria d'energia i en tecnologies emergents és una aposta estratègica de màxima prioritat, tant a nivell europeu com a nivell mundial.

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos