Grau en Filologia Hispànica

Els estudis de Filologia Hispànica garanteixen la preparació d'especialistes que aportaran a la societat un coneixement sòlid de la llengua espanyola i de les seues literatures, tant les corresponents a Espanya com les que, sobretot a Amèrica, han convertit la cultura en llengua espanyola en una de les més riques de tot el món, tant en termes quantitatius com qualitatius.

Descarregar Pdf

Els estudis de Filologia Hispànica garanteixen la preparació d'especialistes que aportaran a la societat un coneixement sòlid de la llengua espanyola i de les seues literatures, tant les corresponents a Espanya com les que, sobretot a Amèrica, han convertit la cultura en llengua espanyola en una de les més riques en tot el món, tant en termes quantitatius com qualitatius. Aquesta preparació permetrà un coneixement d’una àmplia gamma de tradicions, antigues i presents, de les seues eines d’estudi i anàlisi, i —tant o més important— una consciència crítica que permetrà als estudiants reconèixer la llengua, la literatura i la cultura hispàniques de forma dinàmica i relacionar els documents del passat amb els del present.


      El Grau de Filologia Hispànica està acreditat com a titulació universitària a la major part de països europeus. El mateix pot dir-se de l’àmbit hispanoamericà, per raons naturals, però també del nord-americà, al voltant del qual els informes anuals de la Modern Language Association confirmen l’extraordinari creixement dels programes universitaris d’aquesta especialitat, que igualment pot observar-se en les associacions acadèmiques internacionals.

A més, el Grau en Filologia Hispànica de la UdL ofereix dues mencions que es poden cursar dins la titulació de manera opcional:

  • Menció en Llengua i cultura franceses (nivell B2)
  • Menció en Filologia clàssica (llatí i grec)

Per a obtenir-ne una només has d'escollir, entre les assignatures optatives del Grau, un total de 30 ECTS en la llengua o llengües le la menció que desitgis.

 

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos