Grau en Fisioteràpia

El programa d’estudis posa èmfasi en l’adequació d’habilitats i actituds que serveixin de guia per a la realització dels actes fisioterapèutics. Es considera que aquests actes són canviants, de manera que el fisioterapeuta, en la pràctica professional, ha de ser flexible i tindre la capacitat d’adaptar-se a aquests canvis.

Descarregar Pdf

Vegeu el Web complert del Grau en Fisioteràpia.

El Grau en Fisioteràpia ha obert un nou capítol en la història de la UdL, és una titulació adaptada a l'espai europeu d'educació superior (EEES), amb la filosofia d'ensenyament que fixa l'atenció en l'estudiant, en les seues capacitats i en l'autonomia per a l'aprenentatge.

Les realitats i necessitats actuals de la nostra societat fan que la disciplina de la fisioteràpia estigui present en la majoria dels projectes d'atenció a les persones. Es tracta d'un ventall d'actuació important, per la qual cosa el grau en Fisioteràpia presenta la possibilitat de finalitzar els estudis amb una de les dos mencions previstes en el pla d'estudis: Fisioteràpia en Geriatria i Fisioteràpia Esportiva, i així es pot aprofundir en dos especialitats en continu desenvolupament i potencialment implantades en la nostra societat.

Aquesta titulació acull activitats formatives que incorporen valors professionals com són la realització de pràcticums clínics, que permeten reflectir la transversalitat de la fisioteràpia amb les diferents especialitats socials i de la salut, així com la necessitat d'una organització i desenvolupament de treball transdisciplinari.

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos