Màster Universitari en Educació per a la Salut

Aquest màster està adreçat a diplomats, llicenciats o professionals de la salut, l'educació i el treball social que busquin completar les seues competències per afrontar amb èxit l’educació per a la salut des de diferents disciplines i àmbits professionals.

Descarregar Pdf

 

L’educació per a la salut és una disciplina que es caracteritza per la diversitat de ciències, mitjans i mètodes que contribueixen, en major o menor mesura, al seu desenvolupament. Això es deu a la complexitat de factors de tipus individual (com la conducta, els coneixements o les actituds) i d’altres de tipus social (com els estils de vida, la cultura o l’educació) que coincideixen en les persones i que determinen la seua qualitat de vida, la seua salut i la seua felicitat.

Amb aquest màster es pretén capacitar l’estudiant perquè esdevingui especialista en educació per a la salut i perquè pugui respondre com a expert a les demandes sobre aquest tema des dels diferents nivells i àmbits d’intervenció. Per això, el professional haurà de:

1. Adquirir i actualitzar el coneixements i les habilitats del camp de l’educació per a la salut.

2. Planificar amb eficàcia programes i activitats d’educació per a la salut, en l’àmbit individual, familiar, de grup i comunitari.

3. Estar capacitat per a la intervenció reflexiva i crítica en educació per a la salut.

4. Desenvolupar actituds professionals positives.

 

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 44 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 195 recursos