Màster Universitari en Gestió d'Àrees de Muntanya

Descarregar Pdf
 

El Màster Universitari en Gestió d’Àrees de Muntanya, de caràcter professionalitzador, és un màster oficial que proposa la formació especialitzada de postgraduats universitaris amb capacitat:

  • D’anàlisi específica de les dinàmiques, potencialitats i problemàtiques de les àrees de muntanya.
  • De fer propostes i organitzar iniciatives innovadores de planificació i gestió per al desenvolupament sostenible d’aquests espais, tant des de l’àmbit públic com de la iniciativa privada.

És un Màster innovador en el seu camp de coneixement ja que no existeix una oferta formativa adreçada específicament a la gestió d’àrees de muntanya en tot l’entorn.

La col·laboració dels Departaments de Geografia de les cinc universitats que ofereixen el màster: Universitat de Lleida (coordinadora), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Barcelona i Universitat Rovira i Virgili suposa una garantia de qualitat degut a la llarga tradició acadèmica i de recerca en la temàtica muntanyenca.

És un Màster semipresencial de 60 ECTS i es pot cursar a temps complet en un 1 any, o a temps parcial en 2 anys. La part presencial s'imparteix a Lleida entre els mesos d'octubre i gener, la resta s'imparteix online a través del Campus Virtual.

 Vegeu aquí el web complert del Màster. I aquí aneu directament a la pàgina del Pla Formatiu

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 44 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 195 recursos