Anar al contingut principal de la pàgina

Màster universitari en Investigació Biomèdica

Aquest Màster forma personal investigador capacitat per a planificar i desenvolupar projectes de recerca sobre la temàtica biomèdica, ofereix una formació de postgrau de qualitat als titulats superiors que els permetrà iniciar els estudis de doctorat en un grup de recerca bàsic o clínic, i dóna a conèixer les tècniques més avançades i els models més adequats que s'utilitzen en la recerca biomèdica actual arreu del món.

Descarregar Pdf

El Màster en Investigació Biomèdica és una oferta de formació de postgrau fonamental de la Universitat de Lleida tant pel fet que ofereix una continuïtat als estudiants de grau propis obrint-los l'accés als estudis de doctorat, així com perquè fa d'enllaç entre l'àmbit  acadèmic i el de la recerca, formant investigadors que podran incorporar-se als grups de recerca de l'IRBLleida o a grups d'altres centres o institucions.

La qualitat del programa s'ha de valorar no tan sols pels continguts teòrics, sinó també per la plantilla de professors i investigadors, tant bàsics com clínics, que participen en la docència així com per les instal·lacions cientificotecnològiques que es posen a l'abast dels alumnes. La producció científica en l'àrea biomèdica del professorat de l'IRBLleida/UdL és un bon indicador de la qualitat d'aquest ensenyament.

L'objectiu d'aquest Màster és la formació d'investigadors plenament capacitats per a dur a terme un projecte de recerca i coneixedors dels models d'estudi i les tècniques més capdavanteres. A més, ofereix als alumnes les eines necessàries per afrontar amb èxit les possibles sortides professionals en recerca bàsica i clínica, en la indústria biotecnològica, la comunicació i edició científiques i la gestió de la recerca.

Enllaç als resultats de l'Acreditació AQU

 

 

 

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos