Propostes formatives de la Unitat de Cooperació i Desenvolupament de la UdL

Aquestes propostes formatives plantegen jornades, cursos de formació, i xerrades a l'entorn de la cooperació i el desenvolupament

Descarregar Pdf

Les propostes formatives de la Unitat de Cooperació i Desenvolupament de la UdL plantegen Jornades en xarxa, cursos de formació per a l'aprofundiment en diferents aspectes relacionats amb la cooperació, la pau, i el desenvolupament.

Destaca, entre d'altres, el curs de formació que té per objectiu aprofundir en la realitat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible dins l'Agenda 2030. L’objectiu principal d’aquest curs de formació és formar els estudiants de totes les qualificacions sobre el programa dels ODS per entendre què són, amb quin objectiu s'han creat, i com podem contribuir a assolir-los. Aquest curs s'ha ofert tant a la comunitat universitària com al públic en general, en tots dos casos amb gratuïtat. Investigadors i experts han aprofundit en reptes essencials com l'educació, la pau i els drets humans que afecten directament la humanitat. Els estudiants que han superat el curs amb èxit han obtingut 2ECTS. 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 52 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 201 recursos