Doble titulació: Grau en Dret i Grau en Administració i Direcció d'Empreses

La vocació del Grau és formar professionals capaços de realitzar tasques de gestió, assessorament i avaluació en les empreses, i a l'hora proporcionar la formació jurídica per poder interpretar i aplicar les normes que la integren

Descarregar Pdf

L’itinerari de doble  grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses (ADE) neix amb la vocació de proporcionar la formació, els coneixements i la metodologia propis d’ambdós camps. D’una banda, forma professionals capaços de realitzar tasques de gestió, assessorament i avaluació en les empreses que poden desenvolupar-se en l'àmbit global de l’organització o en qualsevol de les àrees funcionals: producció, recursos humans, finances, comercialització, inversió, administració o comptabilitat. D’altra banda, proporciona una formació jurídica bàsica que engloba tant els coneixements teòrics sobre l’ordenament jurídic així com les eines metodològiques necessàries per poder interpretar i aplicar les normes que l’integren.

El doble grau en Dret i ADE té com a finalitat oferir una formació que permeti:

  • El domini intel·lectual del dret vigent i l’enjudiciament crític de normes i institucions.
  • Desenvolupar activitats de gestió, assessorament, i avaluació en les organitzacions en qualsevol de les seues àrees funcionals: producció, recursos humans, finançament, comercialització, inversió, administració o comptabilitat.

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 48 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 197 recursos