Màster Interuniversitari en Recerca en Salut

El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut per la UdL i per la UVic UCC, és de caràcter científic i pretèn formar en aquelles competències relacionades amb l'adquisició de coneixements en matèria de metodologia de la Investigació així com en la seva aplicació en el desenvolupament de la "recerca en ciències de la salut".

Descarregar Pdf
  • El Màster Universitari en Recerca en Salut va substituir  al de Ciències de la Infermeria
  • El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut substitueix al Màster Universitari en Recerca en Salut
  • Tant el Màster en Ciències de la Infermeria com el Màster Universitari en Recerca en Salut tenen taula de reconeixement de crèdits amb el Màster Interuniversitari en Recerca en Salut

El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut  s’ofereix des de la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. El màster és de caràcter científic i pretén formar en aquelles competències relacionades amb l’adquisició de coneixements en matèria de metodologia de la investigació, així com en la seva aplicació en el desenvolupament de la recerca en ciències de la salut.

Aquest màster te una càrrega de 90 crèdits desplegats en un any i mig.

El màster es pot cursar en dos modalitats de docència, semipresencial (la presencialitat suposa tres setmanes durant el primer any i una setmana durant el segons curs) o be totalment online (classes mitjançant videoconferència, material en vídeos, foros de discussió, tutories virtuals, etc.). Ambdues modalitats permeten combinar la realització del màster amb l'activitat laboral i els compromisos personals. També existeix matrícula a temps parcial, és a dir cursar la meitat dels crèdits durant dos cursos acadèmics. Les classes presencials s'imparteixen a la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

El professorat està format per professors de la Universitat de Lleida, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i també professors-investigadors internacionals de reconegut prestigi que col·laboren amb nosaltres i que aporten la seva experiència en investigació a nivell europeu e internacional mitjançant els projectes que han desenvolupat i que lideren en l'actualitat.

El perfil investigador de la titulació vincula els coneixements adquirits durant el període de formació del Màster a les línies del Doctorat en Salut de la Universitat de Lleida o al de Cures Integrals en Serveis en Salut (doctorat interuniversitari entre la Universitat de Lleida, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Universidad de Jaén i l’Instituto de Salud Carlos III).  

Aquest màster està dirigit a professionals de l'àmbit de ciències de la salut: infermeres, fisioterapeutes, psicòlegs, metges, nutricionistes i dietistes….. i qualsevol altre titulat que vulgui investigar en al camp de la salut.

 

 

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 47 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 196 recursos