Màster en Neuropsicologia

La realització d'aquest Màster en Neuropsicologia permet adquirir competències per a la comprensió de les relacions entre el cervell i el comportament humà, assolint una formació avançada per a l'evaluació, el diagnòstic i la rehabilitació del comportament vinculat al funcionament patològic del sistema nerviós central durant tot el cicle vital.

Descarregar Pdf

L'objectiu general del Màster en Neuropsicologia és conèixer les relacions entre l'organització cerebral i el comportament humà en el seu sentit més ampli. En aquest sentit, es proporcionaran els coneixements necessaris per a aprofundir en l'estudi tant de la localització de les funcions cerebrals bàsiques com complexes, que impliquen la interacció de diferents àrees/regions/circuits cerebrals, com els mecanismes neurofisiològics subjacents als processos cognitius, motivacionals i a les accions que desencadenen.

El Màster en Neuropsicologia és una titulació oficial de postgrau, que possibilita una formació especialitzada en l'anàlisi de la conducta basada en el funcionament integral del cervell humà. Aquesta formació permetrà potenciar el desenvolupament professional, tècnic i científic, del psicòleg/a en l'àmbit de la Neuropsicologia.

Així, aquesta formació de postgrau possibilitarà un ampli ventall de sortides professionales principalment dirigides a empreses i institucions privades que demandin formació especialitzada en Neuropsicologia per a desenvolupar una tasca professional en:

  • Àmbit sanitari: neurologia, neurocirugia, psiquiatria, etc
  • Recursos assistencials (residències, centres de dia, etc)
  • Àmbit educatiu (neuropsicologia infantil/escolar)
  • Investigació bàsica i clínica
  • Altres sortides professionals (neuropsicologia forense, neuromarketing, etc)

 

 

 

Notícies

Mostrant del 1 al 5 de 44 recursos

Activitats / Accions

Mostrant del 1 al 5 de 195 recursos