Xerrada: Introducció a la simulació energètica a edificis: eines simplificades i Energy +

El planeta està canviant a una velocitat mai vista a conseqüència de l'acció antròpica. Com es relacionen aquests canvis globals amb el Desenvolupament Sostenible, els seus Objectius i les estratègies per a mitigar els impactes del mateix?

Xerrada-simulacio-enrgetica-edifics.png_66749912
Event information
Place:
Aula 2.11 Edifici Polivalent / Campus de Cappont
Address:

Carrer Jaume II  núm 69.

Start date:
 | 
Finish date:
 | 
Xerrada: Introducció a la simulació energètica a edificis: eines simplificades i Energy +, a càrrec de Josep Solé Bonet (European Sustainability & Technical Manager, URSA insulation SA).
 

El ponent és un expert en aïllament tèrmic i amb eines de simulació energètica. En aquesta xerrada farà una breu introducció sobre la importància de la simulació energètica d’edificis (respecte a la tradició de només calcular càrregues tèrmiques) i de l’evolució de la normativa a Espanya i Europa. Seguidament presentarà un ventall d’eines de simulació energètica disponibles, des de les més simples a les més complexes i explicarà quins són els criteris per fer servir unes o les altres. Finalment, entrarà en més detall amb l’eina més avançada actualment disponible: Energy +, i els programes de suport Sketchup i Open Studio.

La xerrada es realitzarà en modalitat presencial, ja que Pla Sectorial d'Universitats aprovat el passat mes de juliol ja no inclou distàncies interpersonals en les activitats docents. No obstant cal seguir garantint la ventilació dels espais, ús de mascaretes i higiene de mans.

La ponència està oberta a tothom (sempre que l'aforament ho permeti) que estigui interessat a aprofundir en aquesta temàtica.

Calendar